Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Mars 2007
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
SOS Save One Show: fortsätt rösta på Veronica Mars!
Postat fredag 30 mars 2007 07:05
SOS Save One Show fortsätter i ytterligare en vecka, omröstningen avslutas fredag 6 april, och det är viktigt att fortsätta rösta på Veronica Mars. Just nu har över 600 000 röster kommit in och följande serier har flest röster (alfabetisk ordning): Gilmore Girls, One Tree Hill, Studio 60 on the Sunset Strip, Supernatural och Veronica Mars, varav två av serierna leder en jämn kamp om första platsen (och gissningsvis är VM en av de två). Visa ditt stöd för Veronica Mars och rösta så serien har en möjlighet att vinna årets SOS.

Alla röster räknas och du kan rösta hur många gånger du vill på Veronica Mars, allt du behöver göra är stänga browserfönstret och öppna ett nytt så ska pollen dyka upp igen. Frågor om röstningen tas i forumet eller fråga i gästboken.

» SOS Save One Show: rösta på Veronica Mars här!
Kristen Bell gästspelar i Deadwood
Postat onsdag 28 mars 2007 18:56
Säsong 1 minibust
Tv4 visar för tillfället första säsongen av westernserien Deadwood i repris och Kristen Bell har en gästroll i två avsnitt.

Hennes första avsnitt visas nu på söndag 1 april kl 00:45 och nästa söndag 8 april 00:20 visas det andra. I galleriet finns 13 promofoton på KB från de två avsnitten nu tillagda.

Veronica och Logan säsong 1 minibusts
Postat tisdag 27 mars 2007 18:12
Säsong 1 minibust
Minibusts, eller figurer, för karaktärerna Veronica och Logan från säsong 1 finns nu att förhandsboka på Cinequest inför släppet sent i juli. Det är handmålade minibusts baserade på riktiga inscanningar av skådespelarna, modellen av Veronica är 6" hög (15.2 cm) medan modellen av Logan är 7" hög (17.8 cm).

Läs mer hos Cinequest.

Och glöm inte att rösta på Veronica Mars i SOS Save One Show-pollen. Serien behöver all den hjälp den kan få för att det ska bli en fjärde säsong.
SOS Save One Show: hjälp till att rädda Veronica Mars
Postat fredag 23 mars mars 2007 11:56
Idag har E!Onlines årliga SOS Save One Show dragit igång och som vanligt står Veronica Mars med på listan över serier som behöver räddas, VM listas som en av de serier som det ser allra mörkast ut för att få en till säsong och genom SOS kan du visa ditt stöd för serien. Tidigare år har röstningen skett genom epost, men detta år är det en poll som gäller.

» Rösta på Veronica Mars här! Det går att rösta mer än en gång också, stäng ditt browserfönster, öppna det igen och du kan rösta igen!

Röstningen pågår tom 6 april och resultatet redovisas 13 april, nästa fredag redovisas ett halvvägsresultat. Läs mer på om SOS Save One Show (sidan kan innehålla spoilers, även för andra serier, och nämner ett scenario/en utveckling för en eventuell fjärde säsong av Veronica Mars).
Lyssna på VM-prat från dagens P3 Populär
Postat torsdag 15 mars 2007 18:34
I dagens P3 Populär pratade programledaren Hanna Fahl med Mikaela om Veronica Mars, båda är fans av serien och saker om och från VM, fansen och forumet på Tv-land togs upp. Programmet finns kvar att lyssna på i 30 dagar i deras arkiv, delen med Veronica Mars är i del två av dagens program och börjar ungefär 12 minuter in. Alternativet att ladda hem en mp3 finns nedan och i forumet diskuteras också programmet.

» Ladda hem mp3 av Veronica Mars i P3 Populär (7 mb, klicka spara som)
P3 Populär pratar om Veronica Mars
Postat onsdag 14 mars 2007 21:02
Imorgon kommer det pratas om Veronica Mars i P3 Populär. Programmet sänds mellan 10:02 och 13:00 och tinyblonde från forumet kommer vara med och prata om serien i programmet. Delen med Veronica Mars kommer troligen börja sändas ungefär vid 11-tiden. Programmet finns även att lyssna på efter sändningen via hemsidan och finns kvar i arkivet i 30 dagar för den som inte kan lyssna när det sänds live.
Previews och promos för säsong 3
Postat torsdag 1 mars 2007 22:18
Säsong 2 har visats klart på SVT men vi vet ännu inte när säsong 3 kommer börja. Enligt hallån på SVT kommer säsong 3 eventuellt till hösten.

Tills dess kan du titta på några preview-klipp inför den nya säsongen, under media/video finns några nya klipp/promos (med små klipp från s3) tillagda och i klippen nedan kan du se den helt nya vinjetten för säsong 3 och en guidad tur i de nya college-kulisserna. Klippen innehåller minispoilers, t ex om vilket college Veronica kommer gå på och i vinjetten ser du några nya namn.

    Nya vinjetten
    Nya kulisserna s3
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2007
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan