Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Juni 2007
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Uppdaterad mysterieguide för säsong 3
Postat torsdag 28 juni 2007 22:25
Mysterieguide har uppdaterats med information om säsong 3. Första mysteriet om våldtäkterna på Hearst har lagts till med info och ledtrådar från avsnitten till och med kvällens avsnitt på SVT, 303 - Wichita Linebacker.

» Läs mer: mysterieguide säsong 3
Podcast för Wichita Linebacker
Postat torsdag 28 juni 2007 20:34
Lyssna på den officiella podcasten med författarna Phil Klemmer och John Enbom, aka Klembom, för avsnitt 303 - Wichita Linebacker.

» Ladda hem podcasten (mp3)
Jason Dohring i ny serie till hösten
Postat torsdag 28 juni 2007 16:36
Jason Dohring har fått en roll i serien Moonlight, en av CBS:s nya serier till hösten. Serien handlar om en privatdeckare som är en vampyr och Dohring kommer spela en annan gammal vampyr vid namn Josef. När serien kommer att visas i Sverige återstår att se.
Säsong 3 på DVD i oktober (pressrelease)
Postat onsdag 27 juni 2007 21:22
Säsong 3 på DVD
Warner har skickat ut en officiell pressrelease för säsong 3 på DVD (region 1). Boxen släpps som tidigare meddelat 23 oktober och innehåller alla 20 avsnitt från säsongen plus extramaterial.

Avsnitten finns på de fem första discarna och på den sista sjätte discen finns extramaterialet som består av borttagna scener, gag reel (bloopers), säsong 4-featurette, undercover med Rob Thomas och videoklipp från inspelningsplatsen. Det är möjligt att boxen har engelska undertexter (SDH), men om skivorna i även den här boxen kommer vara multiregion och gå att spela på region 2-spelare här i Sverige återstår att se tills efter boxen är släppt. Klicka på bilden för en större bild på boxen.

» Läs mer: Säsong 3 på DVD
Veckans avsnitt: Wichita Linebacker
Postat måndag 25 juni 2007 16:35
Veckans avsnitt av Veronica Mars är 303 - Wichita Linebacker och det visas torsdag 28 juni kl 20:00 på SVT2. Reprisen visas fredag 29/6 kl 16:50 på SVT2.

 Beskrivning: Samtidigt som Veronica hotas av avstängning från Hearst pga tidningsartikeln försöker hon hjälpa en amerikansk fotbollsspelare i knipa och Keith anställer Weevil på Mars Investigations.
Media: titta på öppningsscenen från avsnittet i klippet bredvid (Flash krävs) och i galleriet finns promofoton från avsnittet.
Podcast för My Big Fat Greek Rush Week
Postat torsdag 21 juni 2007 20:31
Lyssna på den officiella podcasten för avsnitt 302 med författaren Diane Ruggiero och redigeraren Dan Gabbe och deras prat om My Big Fat Greek Rush Week.

» Ladda hem podcasten (mp3)
Datum för Säsong 3 på DVD: 23 oktober
Postat torsdag 21 juni 2007 18:04
Säsong 3 på DVD
En officiell pressrelease för säsong 3 på DVD (region 1) väntas snart från Warner, de har hittills enbart bekräftat releasedatumet för boxen: 23 oktober.

Infosidan om säsong 3 på DVD har uppdaterats med en större bild på framsidan av boxen och de preliminära uppgifterna (extramaterial osv) om boxen som finns ute.
Veronica Mars fortsätter med serietidningar
Postat tisdag 19 juni 2007 20:15
En anställd på DC Comics har bekräftat för Kristin på E!Online att Veronica Mars kommer fortsätta med serietidningar. Tidningarna kommer publiceras av Wildstorm, en del av DC Comics, vars kontor ligger i San Diego (där VM spelades in) och Rob Thomas är on board. De hoppas tom att kunna släppa det första numret redan sent i höst.
Veckans avsnitt: My Big Fat Greek Rush Week
Postat söndag 17 juni 2007 20:18
Veckans avsnitt på SVT2 är 302 - My Big Fat Greek Rush Week och det visas torsdag 21 juni kl 20:00. Reprisen visas fredag 22/6 kl 16:55 på samma kanal.

 Beskrivning: Veronica får jobb på skolans tidning och går undercover för att avslöja vad som försigår på Zeta Theta-sororityn och för att undersöka våldtäkten Parker utsatts för. Samtidigt deltar Logan och Wallace i ett experiment på skolan. Media: titta på öppningsscenen från avsnittet i klippet bredvid (Flash krävs). Det finns inga promofoton från det här avsnittet.
Kyle Gallner i CSI New York och The Closer
Postat fredag 15 juni 2007 19:19
Kyle Gallner (Cassidy Casablancas) gästspelar i CSI New York på måndag 18 juni på Kanal 5, avsnittet börjar kl 21:00. Han medverkar även i avsnittet som visas måndag 2 juli. Kyle gästspelar också i säsongspremiären av The Closer (i USA) och det avsnittet visas måndag 18 juni.
En fortsättning på VM i serietidningsformat?
Postat torsdag 14 juni 2007 19:28
Rob Thomas har pratat med DC Comics om att göra säsong 4/en fortsättning på Veronica Mars i serietidningsformat, precis som Buffy the Vampire Slayer nu fortsätter med serietidningar, och enligt Rob är både han och DC Comics väldigt intresserade av att göra Veronica Mars som serietidning men det finns ännu inget bestämt om det verkligen kommer hända. Nästa tv-säsong ska Rob Thomas jobba med komediserien Miss/Guided för ABC.
Veronica Mars är nu officiellt nedlagt
Postat måndag 11 juni 2007 21:45
Det har tidigare aldrig sagt något officiellt från CW att Veronica Mars är nedlagt, men nu har ivarjefall Rob Thomas bekräftat att serien verkligen är nedlagd. Här är vad han skrev i ett mail till Ausiello på Tv Guide:

I'm afraid I have to report that Veronica Mars is officially dead. At least in TV show form. There's really no way that it can happen now. I'm not sure the CW should've given the glimmer of hope. I think Dawn Ostroff genuinely would have liked to have continued on with a version of the show, but there was too much resistance around her. At the end of the day, it would've been kinder had the band aid simply been ripped off rather peeled away in than this agonizingly slow manner.
Säsongspremiär: Welcome Wagon
Postat söndag 10 juni 2007 20:56
301 - Welcome Wagon
Nu på torsdag 14 juni är det premiär för säsong 3 av Veronica Mars. Säsongspremiären 301 - Welcome Wagon visas precis som tidigare i seriens torsdagsslot kl 20:00 på SVT2. Reprisen visas fredag 15 juni kl 16:40 på samma kanal.

Beskrivning: Veronica, Wallace, Mac och Logan befinner sig i en helt ny skolmiljö, de har alla börjat på Hearst college och när Wallaces nya rumskompis Piz får alla sina saker stulna tar sig Veronica an uppdraget att hjälpa honom få tillbaka dem.

Media: titta på ett kort teaser-klipp från avsnittet under media/video och i galleriet finns promofoton för avsnittet (kan innehålla spoilers).
Säsong 3 på DVD i oktober?
Postat lördag 9 juni 2007 22:53
Säsong 3 på DVD
Det finns ännu inga officiellt bekräftade uppgifter om när säsong 3 släpps på DVD (för region 1) eller innehållet i boxen men här är några preliminära uppgifter:
Boxen släpps 23 oktober och kommer ha alla 20 avsnitt på 6 discar. Extramaterialet inkluderar bortklippta scener, kommentarsspår med Rob Thomas, en "making of" featurette trailer för CW (s4-pitch) och bloopers (gag reel). Boxen kommer enligt uppgifterna inte ha några engelska undertexter, precis som på s2-boxen. Förhoppningsvis kommer det en officiell pressrelease snart.
Mars bars-kampanjen fortsätter med marshmallows
Postat lördag 9 juni 2007 00:32
Mars bars-kampanjen fortsätter som en sista möjlighet att få serien förnyad för en till säsong, CW har fortfarande till 15 juni på sig att bestämma vad de ska göra, och efter att alla Mars choklader som gått att hitta i USA nu är slut utvidgas kampanjen med marshmallows. Vill du försöka hjälpa till kan du ge pengar genom Paypal för fler marshamllows/till kampanjen. Följ länken och läs mer:

» Save Veronica Mars: The Mars Bars (and Marshmallows) Campaign
Kampanj för att rädda VM: skicka Mars bars
Postat torsdag 7 juni 2007 17:03
Det pågår fortfarande olika kampanjer för att rädda Veronica Mars från nedläggning, CW har till 15 juni på sig att göra något, och du kan försöka hjälpa till. Mars Bars-kampanjen går ut på att skicka Mars choklader till Dawn Ostroff som är chef för CW. Du beställer det antal Mars du vill skicka från The Indian Food Store/Amazon.com, anger adressen till CW och i kassan skriver du i koden VERONICA för att få gratis frakt. Deadline är måndag 11 juni (kväll) och adressen du ska skicka till är:

Dawn Ostroff, President of Entertainment
The CW Network
4000 Warner Boulevard, Bldg 168
Burbank, CA 91522-0002
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2007
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan