Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Avsnittsguide: Säsong 3
Här hittar du all information om avsnitten i säsong 3 av Veronica Mars. Använd menyn till höger för att byta säsong och under det listas de olika avsnitten.
Avsnittslista
301 - Welcome Wagon
301 - Welcome Wagon
Veronica, Wallace, Mac och Logan befinner sig i en helt ny skolmiljö, de har alla börjat på Hearst college och när Wallaces nya rumskompis Piz får alla sina saker stulna tar sig Veronica an uppdraget att hjälpa honom få tillbaka dem.

302 - My Big Fat Greek Rush Week
302 - My Big Fat Greek Rush Week
Veronica jobbar för skolans tidning och går undercover för att avslöja vad som försigår på Zeta Theta-sororityn och för att undersöka våldtäkten Parker utsatts för. Logan och Wallace deltar i ett experiment på skolan.

303 - Wichita Linebacker
303 - Wichita Linebacker
Samtidigt som Veronica hotas av avstängning från Hearst pga tidningsartikeln försöker hon hjälpa en amerikansk fotbollsspelare i knipa och reda ut saker i sitt förhållande med Logan. Keith anställer Weevil på Mars Investigations.

304 - Charlie Don't Surf
304 - Charlie Don't Surf
Ytterligare en våldtäkt har inträffat på Hearst, killarna i Dicks förening Pi Sigma är huvudmisstänkta och de anlitar Veronica för att fria dem från misstankarna. Logans ekonomiska problem leder till en förvånande upptäckt.

305 - President Evil
305 - President Evil
Det olagliga casinot på skolans campus rånas och Veronica blir av med ett halsband hon fått av Lilly. Veronica försöker sätta fast rånarna och få tillbaka det, samtidigt som dekanus O'Dell och hans fru anlitar Mars Investigations.

306 - Hi, Infidelity
306 - Hi, Infidelity
Veronica anklagas för plagiat på den uppsats hon skrivit i kriminologiklassen för professor Landry och måste bevisa att det inte är sant. Wallace har också problem med skolan och Piz bjuder med Veronica på bowling...

307 - Of Vice and Men
307 - Of Vice and Men
Veronica är besviken på Keith pga hans fortsatta förhållande med Harmony och flyr lägenheten. Samtidigt försöker hon, lite mot sin vilja, fria Mercer från våldtäktsanklagelserna och dessutom hjälpa till att hitta en försvunnen student.

308 - Lord of the Pi's
308 - Lord of the Pi's
En styrelsemedlem för Hearst kidnappas och när Lamb vägrar ingripa anlitar dekanus O'Dell Mars Investigations att ta reda på vad som hänt. Logan gillar inte Veronicas fortsatta inblandning i våldtäktsfallen, vilket leder till bråk.

309 - Spit & Eggs
309 - Spit & Eggs
Veronica är fast besluten att lösa våldtäktsfallen och tillsammans med Mac, Wallace och Piz letar hon ledtrådar för nästa offer på en fratfest. Samtidigt anställer dekanus O'Dell Keith för att undersöka om hans fru är otrogen.

310 - Show Me the Monkey
310 - Show Me the Monkey
En försöksapa har stulits från ett laboratorium på campus och Veronica och Mac gå undercover som medlemmar i en av skolans djurrättsgrupper för att hitta apan. Samtidigt ber Mindy O'Dell Keith att undersöka hennes mans död.

311 - Poughkeepsie, Tramps and Thieves
311 - Poughkeepsie, Tramps and Thieves
Max anställer Veronica för att leta reda på en tjej han bara träffat en gång och som han är kär i men tjejen visar sig inte vara den hon påstått sig vara. Samtidigt börjar Keith undersöka om Cyrus O'Dells död var självmord eller inte.

312 - There's Got to Be a Morning After Pill
312 - There's Got to Be a Morning After Pill
Veronica arbetar på ett fall med en elev som mot sin vilja drogades med ett dagen-efter-piller och utredningen leder Veronica till möjlig ny information om mordet på dekanus O'Dell. Samtidigt konfronterar hon Logan om Madison...

313 - Postgame Mortem
313 - Postgame Mortem
Hearsts basketbolltränare hittas död och Mars Investigations får i uppdrag att arbeta med fallet. Samtidigt fortsätter Keith och Veronica undersöka mordet på O'Dell och en deppad Logan blir ofrivilligt barnvakt åt 12-åriga Heather.

314 - Mars, Bars
314 - Mars, Bars
Veronica sitter häktad och mordet på tränaren är fortfarande ouppklarat. Josh fortsätter hävda att han är oskyldig, men kan Veronica lita på honom? Samtidigt följer Logan med Mac och Parker på en Alla hjärtans dag-skattjakt.

315 - Papa's Cabin
315 - Papa's Cabin
Keith är ny sheriff i Neptune och arresterar Landry för mordet på O'Dell mitt under en lektion och Veronica i sin tur fångar en inbrottstjuv, någon hon känner, på Mars Investigations. Samtidigt kommer Logan och Parker närmare varandra.

316 - Un-American Graffiti
316 - Un-American Graffiti
Veronica anlitas att undersöka ett hatbrott, en restaurang som vandaliserats med rasistisk graffiti, samtidigt som Keith försöker få bukt med falska id-kort i Neptunes barer och Logan organiserar en födelsedagsfest åt Parker.

317 - Debasement Tapes
317 - Debasement Tapes
Hearsts radiostation anordnar en välgörenshetskonsert men när problem uppstår med en artist tvingas Piz vända sig till Veronica för hjälp. Samtidigt närmar sig sheriffsvalet i Neptune, kommer Keith få någon värdig motståndare?

318 - I'll Know What You'll Do Next Summer
318 - I'll Know What You'll Do Next Summer
Veronica tar provet för officiell privatdetektiv samtidigt som hon anställs av en afrikansk man som vill bevisa att han är pappa till Apollo, en fd barnsoldat men numera student på Hearst. Keith kämpar mot en brottsvåg i Neptune.

319 - Weevils Wobble but They Don't Go Down
319 - Weevils Wobble but They Don't Go Down
Weevil arresteras för att ha sålt falska kreditkort till studenter på Hearst och han ber Veronica att fria honom från misstankarna. Samtidigt hittar en mystisk videoinspelning ut på internet och Keith debatterar med Vinnie om valet.

320 - The Bitch Is Back
320 - The Bitch Is Back
Videoinspelningen med Veronica och Piz skapar problem på flera håll. Med Weevils hjälp undersöker Veronica hur inspelningen kommit till och även Keith blir olägligt inblandad samtidigt som det är dags för valet till ny sheriff.
Beskrivning av säsongen från CW
In den rika kuststaden Neptune, Kalifornien, är Hearst College ett riktmärke för högre utbildning, men på det idylliska och soldränkta campuset är inte högre utbildning alltid vad det verkar. Mellan de öldränkta korridorsfesterna och sistaminuten plugg nattetid ställs studenterna inför ett skrämmande hot, men som tur för dem är förstaårsstudenten Veronica Mars (Kristen Bell) detektiv på deltid och hon är van vid att ta åt sig extra "skolarbete".

Säsong 3
Veronica, tillsammans med sin pojkvän Logan Echolls (Jason Dohring), bästa vän Wallace Fennel (Percy Daggs III) och Mac (Tina Majorino), är nu förstaårsstudenter på Hearst College och de hoppas lämna sina spöken från Neptune High bakom sig. Alla försöker uppleva collegelivet på sitt sätt, men det blir snart tydligt att vissa gamla spöken är svåra att bli av med. Till och med deras egen student fördärvades när Veronica osannolika bundsförvant Eli "Weevil" Navarro (Francis Capra) arresterades och fördes bort i handbojor under ceremonin.

Till det kan läggas den ökat farliga privatdetektivbyrån Veronicas pappa Keith (Enrico Colantoni) har, och när ryktet om Veronica som tjejen som kan fixa det ofixbara börjar ciruklera på campus tar det inte lång tid att inse att Hearst College aldrig tidigare har haft en student som Veronica Mars.

Serien bygger fortsatt på sina kännetecknande förvecklingar och vändningar, och med ett nytt campus, nya ansikten och nya överraskningar, lovar den trejde säsongen av "Veronica Mars" att hålla både nya och gamla tittare gissande.
Mer information om säsong 3
Förutom att det är helt nya kulisser och en ny skolomgivining för karaktärerna i säsong 3 ser dessutom säsongen lite annorlunda ut än de två första när det kommer till mysteriedelen. Det finns inte längre ett, eller flera, säsongslånga mysterier utan två något kortare och dessutom några stand alone-avsnitt. En annan skillnad är att säsongen har totalt 20 avsnitt jämfört med tidigare 22.

Det har skett vissa förändringar i casten också, Teddy Dunn, Kyle Gallner och Tessa Thompson är inte längre regulars och istället har några nya skådespelare/karaktärer lagts till, nämligen Tina Majorino (Mac), Michael Muhney (sheriff Lamb) och de två helt nya karaktärerna Piz och Parker, spelade av Chris Lowell och Julie Gonzalo.

» Promofoton från säsongen hittar du i galleriet.
 
Avsnittsguide
» Säsong 1 (2004-2005)
» Säsong 2 (2005-2006)
» Säsong 3 (2006-2007)
» Mysterier
Säsong 3
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan