Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Avsnittsguide: Säsong 2
Här hittar du all information om avsnitten i säsong 2 av Veronica Mars. Använd menyn till höger för att byta säsong och under det listas de olika avsnitten.
Avsnittslista
201 - Normal is the Watchword
201 - Normal is the Watchword
Det är ett nytt skolår och Veronica har spenderat sommaren med att försöka få ett så normalt liv som möjligt. Hon har en pojkvän och hon har gett upp sitt extraknäck som privatdeckare, men när Wallace behöver hjälp ställer Veronica såklart upp med lite detektivarbete.

202 - Driver Ed
202 - Driver Ed
Chauffören för den olycksdrabbade skolbussen anklagas för att ha begått självmord genom att medvetet köra bussen utför stupet. Hans dotter, Jessie, som går på Neptune High, ber Veronica bevisa att hennes pappa inte körde av vägen med flit. Wallace får upp ögonen för den nyinflyttade tjejen Jackie.

203 - Cheatty Cheatty Bang Bang
203 - Cheatty Cheatty Bang Bang
Veronica tas in till förhör av Sheriff Lamb med anledning av den döda mannen på stranden. Varför hade han Veronicas namn skrivet i handen? Beaver tror att hans nya styvmamma är otrogen och anlitar Veronica för att undersöka saken närmare.

204 - Green-Eyed Monster
204 - Green-Eyed Monster
Mars Investigations anlitas av en rik ung kvinna som är orolig för att hennes fästman bara är ute efter hennes pengar. Veronica börjar undersöka fallet. Samtidigt vänder sig Alicia till Keith för hjälp med den mystiska man som hänger runt familjen Fennels hus.

205 - Blast from the Past
205 - Blast from the Past
Veronica beslutar sig för att ge Jackie en chans nu när Wallace dejtar henne och när Jackies kreditkort blir stulet försöker Veronica hjälpa till. Fler ledtrådar om busskraschen kommer fram. Wallace konfronterar sin mamma om vem hans riktiga pappa är.

206 - Rat Saw God
206 - Rat Saw God
En väldigt förvånad Veronica tillfrågas om hjälp av Abel Koontz. Abel är döende och behöver hjälp med att hitta sin försvunna dotter före han dör. Samtidigt arresteras Logan åter igen för mordet på Felix och Keith väntar med spänning på att få reda på resultatet av sheriffvalet.

207 - Nobody Puts Baby in a Corner
207 - Nobody Puts Baby in a Corner
Duncan har upptäckt att ett av de barn Meg brukade sitta barnvakt åt regelbundet brukar utsättas för misshandel och han ber Veronica om hjälp att ta reda på vilket barn det är. Veronica går undercover som barnvakt och börjar undersöka fallet.

208 - Ahoy, Mateys!
208 - Ahoy, Mateys!
Föräldrar till en elev som dog i busskraschen har stämt skolan och utsätts nu för trakasserier. Veronica hjälper Keith att undersöka vem som är skyldig, samtidigt fortsätter Veronica hjälpa Logan att försöka ta reda på vem som betalade doktor Griffith att vittna falskt.

209 - My Mother, the Fiend
209 - My Mother, the Fiend
Veronica hittar information om sin mamma från den tiden Lianne gick i high school och Veronica börjar ifrågasätta hur bra hon egentligen kände sin mamma. Hon börjar undersöka och ta reda på mer info om sin mamma från den tiden, något som leder till en större upptäckt.

210 - One Angry Veronica
210 - One Angry Veronica
Veronica ville ha ett lungt jullov men istället har hon har blivit kallad till juryplikt och måste vara med och bestämma om ett fall där två 09:or anklagas för misshandel. Samtidigt har viktigt bevismaterial mot Aaron Echolls försvunnit och Keith hjälper Lamb i letandet.

211 - Donut Run
211 - Donut Run
Duncan kidnappar Megs barn och sheriff Lamb tvingas sammarbeta med FBI för att lösa fallet. Veronica tas in till förhör, hon misstänks vara medbrottsling. Samtidigt avslöjar Wallace varför han egentligen återvände till Neptune, och Logan och Weevil forstätter undersöka Felix mord.

212 - Rashard and Wallace Go to White Castle
212 - Rashard and Wallace Go to White Castle
Wallace tvingas be Veronica om hjälp när han anklagas för smitolyckan som Rashard egentligen är skyldig till. Veronica och Keith hittar nya bevis om busskraschen och Weevil ber Veronica bugga ett biktbås i en kyrka för att få fram bevis om vem förrädaren i hans gäng är.

213 - Ain't No Magic Mountain High Enough
213 - Ain't No Magic Mountain High Enough
Det är vintertivoli på Neptune High för att samla in pengar till en klassresa, men plötsligt är alla intjänade pengar spårlöst försvunna. Dessutom råkade Veronica ha hand om pengarna just då. Samtidigt vill Terrence Cook anlita Keith för att rentvå sitt namn från busskraschen.

214 - Versatile Toppings
214 - Versatile Toppings
Några homosexuella elever på Neptune High utsätts för utpressning och Veronica försöker lösa fallet. Samtidigt jobbar Keith på att bevisa att Terrence Cook inte hade något att göra med busskraschen och Logan har börjat dejta Hannah, något som hennes pappa starkt ogillar.

215 - The Quick and the Wed
215 - The Quick and the Wed
Wallaces nya flickvän Jane får hjälp av Veronica när hennes äldre syster Heidi försvinner efter sin möhippa. Samtidigt berättar Keith för sheriff Lamb om sprängämnena och Logan erbjuds att erkänna sig skyldig till mordet, något som drastiskt skulle förkorta hans tid i fängelse.

216 - The Rapes of Graff
216 - The Rapes of Graff
Veronica och Wallace besöker Hearst College och Veronica blir otrevligt överraskad när hon träffar på sin fd pojkvän Troy Vandergraff, men den verkliga överraskningen kommer när Troy nästa dag blir anklagad för en våldtäkt på skolan och vänder sig till Veronica för hjälp.

217 - Plan B
217 - Plan B
Weevil ber Veroncia om hjälp att en gång för alla bevisa vem som mördade Felix och få personen ställd inför rätta. Logan vinner uppsatstävlingen och får vara praktikant hos borgmästare Woody Goodman, dessutom är det dags för en Sadie Hawkins-dans på skolan.

218 - I Am God
218 - I Am God
Veronica plågas av drömmar där elever som dog i busskraschen konfronterar henne. Hon har svårt att sköta sitt skolarbete och skickas att prata med kuratorn. Samtidigt paras Logan och Wallace ihop i ett skolarbete i fysik och det verkar som Keith har börjat dejta igen.

219 - Nevermind the Buttocks
219 - Nevermind the Buttocks
Veronica tillfrågas av en elev om hjälp att hitta den som kört över hans hund, ett fall som verkar lätt men istället blir Veronica väldigt förvånad över de uppgifter hon kommer över. Samtidigt behöver Veronica hjälp med ett annat problem och tvingas lova bort Mac som någons baldejt...

220 - Look Who's Stalking
220 - Look Who's Stalking
Gia är övertygad om att hon blir förföljd och vänder sig till Veronica för hjälp. Woody behöver Keiths hjälp när han försöker undvika en skandal då han hamnat på ett hotellrum med en däckad kvinna, och efter det att Clemmons ställt in skolbalen annordnar Logan en alternativ bal.

221 - Happy Go Lucky
221 - Happy Go Lucky
Det är dags för rättegången mot Aaron Echolls och Veronica, Keith och Logan ska alla vittna mot honom i rätten samtidigt som Veronica försöker klara av sina sista prov i skolan. Dessutom fortsätter Keith undersöka vad Woody Goodman försöker undanhålla och tar Veronica till hjälp.

222 - Not Pictured
222 - Not Pictured
Veronicas sista år på high school är över och det är dags för studenten. När en belöning utlyses för den som kan hitta Woody börjar Keith och Veronica arbeta på fallet. Dessutom undersöker Veronica fortfarande busskraschen och när sanningen kommer fram är den minst sagt chockerande.
 
Avsnittsguide
» Säsong 1 (2004-2005)
» Säsong 2 (2005-2006)
» Säsong 3 (2006-2007)
» Mysterier
Säsong 2
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan