Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Mysterier: information och ledtrådar
Här hittar du information och ledtrådar om de olika mysterierna i serien. I menyn till höger kan du välja bland mysterierna för de olika säsongerna. All text här sträcker sig enbart så långt som avsnitten på SVT.
Mysterier säsong 2
Vad hände med skolbussen?
Vem kraschade skolbussen?
Efter ett studiebesök är bussen med elever påväg tillbaka till skolan när en olycka inträffar. Längs vägen pågick det vägarbete och enligt vittnen bromsade inte bussen in som det var skyltat om och den körde rakt över ett stup. Alla elever ombord plus läraren antas omkomna och det var bara med stor tur Veronica inte befann sig på bussen. Vad hände med skolbussen? Varför bromsade den inte in? Veronica tror inte det är en olycka.


Vem mördade Felix?
Vem mördade Felix?
Samma kväll som Veronica och Keith kämpar för sina liv mot Aaron Echolls står en full Logan på broräcket på samma bro hans mamma hoppade från. Efter allt som hänt verkar Logan ha gett hoppet och när Weevil och hans motorcykelgäng kommer efter Logan för hämnd blir det bråk. Gänget ger sig på Logan och när Logan senare vaknar upp på bron har han en blodig kniv i handen och Felix ligger död brevid honom. Vad har hänt? Är Logan skyldig?


Vad är det Alicia vill hålla hemligt?
Vad är det Alicia vill hålla hemligt?
Alicia verkar ha något att gömma från Keith när de besöker Chicago och någon ropar ett annat namn efter henne. Mannen tar sedan reda på var Alicia bor och följer efter henne till Neptune. Egentligen vet vi inte speciellt mycket om familjen Fennel, bara att Neptune var en nystart för dem och att Wallace pappa är död, men det verkar finnas mer att berätta. Vad är det för något Alicia verkar vilja gömma sig från?


Mördade Aaron Lilly?
Mördade Aaron verkligen Lilly?
Fallet med mordet på Lilly verkade avslutat, Aaron hade en affär med Lilly och det finns videoband som bevis, videoband som Aaron var villig att döda både Keith och Veronica för att få tillbaka - men mördade han verkligen Lilly? Själv hävdar han att han är oskyldig, inte till affären med Lilly, men han mördade henne inte. Aaron påstår att Duncan är den skyldige. Mördade Aaron Lilly eller inte?


Vem våldtog Veronica?
Vem våldtog Veronica?
Efter att Veronicas pappa anklagde fel man för mordet på Lilly blev familjen Mars utfryst i Neptune och när Veronica valde att stå på sin pappas sida blev hon av med alla sina gamla vänner. När hon beslutade sig för att gå på en fest med sina gamla vänner bjuds hon på en drogad drink och nästa morgon när hon vaknar upp inser Veronica vad som hänt. Men Veronica har inget minne av kvällen, hur ska hon få reda på vem som våldtog henne?

 
Mysterier
» Säsong 1 (2004-2005)
» Säsong 2 (2005-2006)
» Säsong 3 (2006-2007)
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan